Харчування

Їжа у «Прибрежному» смачна та корисна яка відповідає сучасним вимогам дієтології та санітарним нормам. Меню складають завідувач виробництвом та шеф-кухар під контролем лікаря. На кухні встановлено сучасне обладнання, що дозволяє смачно приготувати практично будь-яку страву, зберігаючи всі вітаміни, мінерали та корисні властивості продуктів. Над створенням смаколиків для дітей працює професійна команда з 56 осіб.
Якість продуктів харчування постійно контролюється:
- М’ясо та молоко мають відповідні довідки санітарно-епідеміологічної служби і доставляється до «Прибрежного» щодня.
- Кондитери випікають власний хліб та кондитерські вироби кожен день.
- Всі продукти харчування сертифіковані та проходять контроль якості.
- Овочі та фрукти перевіряють на наявність нітратів і ретельно миють.
- Всі технологічні процеси на кухні проходять під контролем лікаря табору.